Arbitri Vale Malinul Copiilor
Trofeu 2013
Regulament Editii Anterioare Alte Competitii
Foto Video
Rezultate Rideri 2014 2013 2012 2011 2010 2009
Cont Abonament de Sezon Fara Taxa
Feedback
Premii Kit start
since 1998

 

  Regulament CUPA MALINULUI –
 1. Concursul se va desfasura in caldarea superioara a Vaii Malinului.
 2. Poate participa orice concurent care face dovada platii taxei de participare, prezinta o declaratie notariala de Asumare a Responsabilitatii (descarca un model aici: DeclaratieNotariala.pdf, 38k) si dovedeste o experienta suficienta pentru a parcurge Valea Malinului in conditii de siguranta.
 3. In caz de accident in timpul concursului, a accesului sau a retragerii, intreaga responsabilitate apartine concurentului, Organizatorul fiind exonerat de orice responsabilitate.
 4. Numerele de start vor fi inmanate la cabina de la Busteni sau in zona de start, dupa depunerea garantiei pentru tricou si Startul se va da in ordinea numerelor de pe tricou. Concurentii care nu respecta ordinea de start vor fi desclificati. Cei care au efectuat plata anterior zilei de concurs vor putea opta pentru un numar de start. Garantia va fi inapoiata dupa primirea tricoului cu numarul de start.
 5. Arbitrii vor respecta concurentii si vor interpreta cu toata obiectivitatea evolutiile lor pe baza a 3 Criterii de Arbitraj: Alegerea traseului (Linia), Fluiditate si Control.
 6. Sunt 4 arbitri judecatori, care vor nota evolutiile concurentilor: 3 in zona de start, care vor analiza fiecare cate un criteriu si vor acorda cate o nota de la 1 la 10, restul sunt pe trasee si vor puncta Fluiditatea si Controlul, acordand o singura nota de la 1 la 10. Nota finala va fi obtinuta prin insumarea celor 4 note.
 7. Notele acordate pentru Linie si Fluiditate nu pot depasi cu mai mult de 2 puncte nota pentru Control.
 8. Zonele periculoase vor fi considerate No Falling Zone. Aceste zone vor fi indicate la Sedinta tehnica ce precede concursul. Orice cadere in aceasta zona duce la descalificarea concurentilor.
 9. Timpul nu conteaza la nota finala, insa concurentii care vor depasi timpul limita vor fi descalificati. Timpul limita va fi anuntat la startul concursului.
 10. Concurentii trebuie sa cunoasca Valea Malinului. Se recomnanda cel putin o coborare in perioada imediat anterioara concursului.
 11. Directorul de Concurs poate cere demonstrarea capacitatilor de coboarare pe Vale. Concurentii care nu reusesc sa coboareValea Malinului in conditii de siguranta, sau cei care pun in pericol, prin actiunile lor, desfasurarea sau imaginea concursului, pot avea acces interzis in concurs.
 12. Concurentii care nu poarta casca de protectie si protectie dorsala in timpul evolutiilor vor fi descalificati. Protectia dorsala poate fi inlocuita cu un rucsac cu cadru incorporat.
 13. Concursul se desfasoara dupa Programul Concursului, afisat pe site-ul www.cupamalinului.ro. Concurentii care nu sunt prezenti la start pana la ora stabilita pentru coborarea ultimului concurent vor fi descalificati. Directorul de Concurs poate modifica Programul Concursului functie de conditiile meteo. Orice modificare va fi anuntata la Rider’s Meeting.
 14. In cazul in care exista conditii care pot pune in pericol concurentii (conditii meteo, instabilitatea zapezii) Organizatorul poate decide amanarea sau anularea concursului. Decizia va fi anuntata pe site-ul www.cupamalinului.ro daca este anterioara zilei concursului, sau la locul de desfasurare daca este luata in aceeasi zi. Taxa de Participare nu se inapoiaza in cazul in care:
  1. - concursul se amana pentru o data ulterioara sau se anuleaza din motive de forta majora,
  2. - concurentul renunta.
 1. Spectatorii sunt bineveniti, insa sunt rugati sa respecte concurentii si sa nu intre in zona de concurs in timpul desfasurarii concursului. In cazul in care acest lucru este necesar, cei care coboara sunt rugati sa o faca astfel incat sa nu afecteze evolutia concurentilor sau securitatea acestora, sa coboare fara numar de concurs, pe margine si cu viteza redusa, instiintand arbitrii aflati pe traseu
 2. Contestatiile pot fi depuse la cel mult o ora de la terminarea Competitiei. Contestatiile se depun la Directorul de Concurs, pe cat posibil insotite de proba video. Taxa de contestatie este de 50 Ron.

 


 

CUPA MALINULUI este prima si cea mai longeviva competitie de schi & snowboard Freeride din Romania. Competitia s-a desfasurat fara intrerupere din 1998 pana in 2014.

| Despre Noi | Programe Ski | Alte competitii | Media | Corporate | Contact |

Powered by RaduSavin.ro & TeamXpert. Copyright © MMX - MMXIV. All rights reserved.